Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw-zuurkoolschotel recept
Kabeljauw-zuurkoolschotel recept

Kabeljauw-zuurkoolschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de zuurkool in weinig water en laat het goed uitlekken. Bak de kabeljauwfilets gaar in een grillpan met wat olie en snijd ze in vier stukken. Maak een saus van roomboter, citroensap, wijnazijn, melk met daar in de maizena (heel langzaam warm maken en beslist niet laten koken) en breng het op smaak met peper uit de molen. Verdeel de zuurkool over de bodem van een vuurvaste schaal met daarover de vis en de saus en als laatste de geraspte kaas. Zet de schaal ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden C.

Serveersuggesties

Heerlijk bij gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw-zuurkoolschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven