Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met tomatensaus recept
Kabeljauwfilet met tomatensaus recept

Kabeljauwfilet met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de peultjes, tomaatjes en paprika schoon. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vis op hoog vuur in 3 minuten gaar. Blus het af met de witte wijn en een scheut slagroom. Neem de vis uit de pan en voeg de tapenade toe aan het achter gebleven bakvet. Voeg de peultjes, tomaatjes en paprika toe en stoof het geheel op laag vuur in 10 minuten gaar. Warm de laatste 2 minuten de kabeljauwfilets mee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven