Mediterrane mosselpan

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon.
  2. Pel de en de knoflook en snipper ze.
  3. Snijd de gedroogde in reepjes.
  4. Kruis de en leg ze in heet water, pel ze en verdeel ze in blokjes.
  5. Hak de fijn.
  6. Snijd de in stukjes.

    Verhit in een koekenpan de en fruit de en de spek.
  7. Voeg knoflook, , basilicum, gedroogde , soepgroenten en de verse toe en roerbak 3 minuten.
  8. Schep de erdoor en breng op smaak met en zout.

    Verwarm de of sherry in een ruime pan.
  9. Voeg de toe, leg de deksel erop en breng alles aan de kook.
  10. Kook de ca. 5 minuten tot alle open staan en schud ze in de pan even om.
  11. Doe het mengsel erbij en roer nog een keer om.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Mediterrane mosselpan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vond het wat tegen vallen. Daarom heb ik t 2e pannetje eerst de tomaten prutje laten pruttelen met de groente met daarbij een volle lepel tomaten puree, daarna de wijn erbij en toen de mosselen er do... Lees reactie
10 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
193 kcal
9%772 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mediterrane mosselpan