Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paling diable recept
Paling diable recept

Paling diable


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Snijd de paling in stukken van 7 cm en pocheer ze in de bouillon ca. 20 min. Kook in de witte wijn de sjalot, bouquet garni en de azijn. Laat tot de helft inkoken en schenk er 2,5 deciliter bouillon bij en zeef de saus. Smelt 40 gram boter en voeg al roerend de bloem toe, voeg de saus toe en laat 10 min. koken. Droog de paling. Meng de mosterd door 50 gram boter. Breng hiervan een dikke laag op de paling en rol ze door het paneermeel. Smelt 20 gram boter in een koekepan, kruid met wat cayennepeper en bak de paling onder voortdurend omrollen ca. 4 min. Verdeel ze over 4 voorverwarmde borden. Garneer met augurkjes, citroenschijfjes, strooi er peterselie over en geef de saus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paling diable recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven