Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pate van gerookte forel recept
Pate van gerookte forel recept

Pate van gerookte forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De forel, de boter en de roomkaas in een keukenmachine in ca. 20 sec. pureren tot een glad mengsel. Citroensap, mierikswortelroom, peterselie en de bieslook toevoegen. De keukenmachine nog eens 10 sec. laten draaien. Met peper en zout op smaak brengen en eventueel nog wat citroensap. Opdienen met lekker warm geroosterd brood. De patÚ kunt u 4 dagen goed bewaren in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pate van gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven