Penne met groene tonijnsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Vuurvasteschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de in ruim water met iets zout beetgaar.
  2. Was de en breng dit ook even aan de kook, niet te lang en snijd de daarna klein en fijn.
  3. Doe nu de creme fraiche in een pannetje en breng dit op een zeer laag vuur rustig al roerend aan de kook.
  4. Dan de in kleine brokjes er bij doen en steeds al roerend op laten lossen voordat je er weer wat bij doet.
  5. Als de is opgenomen dan verder gaan met de en dan de fijn gesneden er al roerend erdoor.
  6. Zorg dat alles goed wordt geroerd en maak het wat af met peper.
  7. De uit het blik halen en met op smaak brengen.
  8. Neem een grote vuurvasteschaal, doe daar de gekookte in en verspreid daar over heen de .
  9. Dan de groene saus er over heen gieten.
  10. Doe deze schaal in voorverwarmde oven en laat het 20 minuten op 175 graden celsius in de oven staan.
  11. Eet hier bij stokbrood en/of salade bij.
  12. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in roquefort
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
590 kcal
29%2360 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
91 g.
35%364 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Penne met groene tonijnsaus