Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piri-piri garnalen recept
Piri-piri garnalen recept

Piri-piri garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


snij de pepers in stukken en leg ze in de mengkom van een foodprocessor of blender.
Pel de tenen knoflook en snij ze in vieren.
Voeg de stukken samen met de limoensap, paprikapoeder olijfolie balsamicoazijn en enkele druppels water toe en meng dit tot een gladde saus. Voeg evt nog wat zout er bij met wat peper voor de smaak
meng nu de garnalen met de piri-piri saus. laat dit minstens 1 uur in de koeling staan ( marineren).
Schep tussentijds dit mengsel even om.
Grill de garnalen nu aan elke kant een paar minuten.
Ze moeten een mooie rose kleur kleur hebben.
Serveer dit nu met de plakjes limoen en wat grof gehakte koriander.

Serveersuggesties

De scherpte zal de rode peper zijn , wil je niet zo scherp pas dan de rode peper aan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piri-piri garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven