Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portugese mosselen (cataplana) recept
Portugese mosselen (cataplana) recept

Portugese mosselen (cataplana)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in een grote pan de spekjes en salami uit tot ze krokant zijn. Schep ze uit het vet. Bak in het overgebleven vet de ui en de knoflook tot deze beginnen te kleuren. Voeg na een minuut de sambal toe en bak alles even door. Voeg de wijn en het bouillonblokje toe en laat alles even een paar minuten pruttelen. De mosselen toevoegen. Doe het deksel op de pan en breng aan de kook. Schep de mosselen af en toe om. Kook alles tot de mosselen openstaan. Garneer met de spekjes, salami en de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portugese mosselen (cataplana) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Portugese mosselen (cataplana) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker, perfect recept als je het aan mij vraagt!
    Bezoeker gaf dit recept op 8 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven