Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met zeevruchten en gerookte zalm recept
Risotto met zeevruchten en gerookte zalm recept

Risotto met zeevruchten en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de zalm in olijfolie met zout, peper, en wat peterselie een dag voor gebruik.
Doe in de 1. 5 liter water de 3 kippenbouillonblokjes en de saffraan en breng deze aan de kook, doe de zeevruchten er bij en kook ze even mee totdat ze net gaar zijn, schep de zeevruchtjes eruit en leg deze even apart, ( rook intussen de zalm in een rookoventje naar wens gaar), zet een wok met de boter op en laat het ui zacht worden, voeg de rijst toe en roer dat alle rijst goed bedekt is met het vet, voeg 4 kopjes bouillon toe en geef de rijst de tijd onder af en toe roeren om alle bouillon op te nemen, herhaal dit zo vaak mogelijk totdat de rijst gaar is en je een mooie smeu´ge massa hebt, voeg als laatste de zeevruchten toe en warm deze nog even mee op, verdeel het over 4 borden leg de gerookte zalm erbij en bestrooi het met wat verse peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met zeevruchten en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven