Salade van zeevruchten
- Herkomst Belgie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was de en snijd in stukjes.
- Pel de en hak klein.
- Pel de en pers het eruit.
- Meng de zeevruchten door elkaar zonder ze te beschadigen.
- Maak de dressing met , het citroensap, het knoflooksap, wat peper en .
- Giet deze dressing over de zeevruchten en zet de salade 1 uur in de koelkast.
- Haal ze uit de koelkast, schep alles goed door en meng er de en de door.
- Bestrooi met peterselie en bascilicum.
- Dien onmiddellijk op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zeevruchten in romige kerriesaus440m
-
Recept
Salade van zeevruchten met bloemkool410m
-
Recept
Blanquette de mer (ragout van zeevruchten)440m
-
Recept
Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen440m
-
Recept
Vlaamse bouillabaisse van Noordzeevis420m
-
Recept
Nage van mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles)420m
Variaties op Salade van zeevruchten
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Salade van zeevruchten met bloemkool | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen en krab is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 295 kcal | 14% | 1180 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |