Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode poon in tomatensaus recept
Rode poon in tomatensaus recept

Rode poon in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de vissen rondom schoon, besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vissen 1 minuut per kant. Neem ze uit de pan. Bak de ui met knoflook 5 minuten in het achter gebleven bakvet. Voeg de tomaten met vocht, tomatenpuree, suiker en majoraan al roerend toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem 5 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout. Leg de vissen in de saus en laat ze in 8 minuten zachtjes gaar worden. Keer ze halverwege. Bestrooi het gerecht met de kappertjes en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode poon in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven