Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romesco de langostinos: reuzengarnalen met romescosaus recept
Romesco de langostinos: reuzengarnalen met romescosaus recept

Romesco de langostinos: reuzengarnalen met romescosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de garnalen in de olijfolie aan, neem ze uit de pan en zet ze apart. Rooster de amandelen en de knoflook in de olie goudbruin en haal ze met een schuimspaan uit de olie. Fruit de ui in de olie glazig, voeg de spaanse peper toe en roer de tomaten erdoor. Voeg het laurierblad toe en laat het geheel op hoog vuur iets inkoken. Stamp amandelen, knoflook, witbrood en peterselie in de vijzel fijn. Roer de pasta door de tomatensaus en voeg nog wat water toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper en azijn. Leg de garnalen in de saus en laat het nog 5 minuten trekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romesco de langostinos: reuzengarnalen met romescosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven