Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti met kousenband en vis recept
Roti met kousenband en vis recept

Roti met kousenband en vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kousenband in stukjes snijden en koken tot ze beetgaar is. Vervolgens, eieren koken tot ze hard zijn. Dan knoflook en uitje fruiten. Daarna de faja lobi mix erbij doen.
Eventueel om het iets minder pittig te maken, 1 theelepel tomatenpuree erbij. De kousenband in de pan toevoegen en als laatste de kibbeling en de eieren (gehalveerd) erbij.
Zachtjes 5 minuten opwarmen.
De rotiplaten even in de oven warm maken. En je hebt een heerlijke snelle Surinaamse maaltijd.

Serveersuggesties

Pan met ingredienten los serveren van de rotiplaat. Je kunt de platen vullen, maar ook de platen in stukjes scheuren en daarmee het mengels oppakken. Heerlijk met je vingers. Dit gerecht is redelijk pittig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roti met kousenband en vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven