Saus voor bij de vis (zeevis)
- Herkomst Antillen
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Uien glazig fruiten.
Knoflook toevoegen en even doorroeren .
en uitgeperste toevoegen en doorroeren totdat is opgelost.
Laurier, en toevoegen en doorroeren.
puree en blik gesneden erbij en half vuur zetten en roeren tot een goede dikte is verkregen. ½ kopje toevoegen. - Dan. .
- scheutje ketjap, en peper en .
- Proeven !!
- Smaak moet wat zurig zijn en pikant.
Half uurtje laten sudderen op klein vuur.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan asem pedis (Gebakken vis met zoet zure saus)445m
-
Recept
Vis in zoetzure saus430m
-
Recept
Kruidenboter voor vis van Gordon Ramsay415m
-
Recept
Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus)445m
-
Recept
Vis Kabeljauw Bumbu Bali420m
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- arachide olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachide olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- arachide olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 95 kcal | 4% | 380 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |