Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rougets  la tapenade noire recept
Rougets  la tapenade noire recept

Rougets la tapenade noire


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 240 graden C. Snijd de schoongemaakte wortel in dunne plakjes en kook ze 10 minuten. Giet ze af. Halveer de tomaatjes. Hak basilicum en peterselie fijn. Pureer voor de tapenade ansjovis, kappertjes, knoflook, olijfolie, citroensap en breng op smaak met peper. Verdeel de tapenade over 4 stukken aluminiumfolie en leg op ieder stuk folie 2 visfilets. Verdeel er de halve tomaatjes en wortel over. Bestrooi met basilicum en peterselie. Vouw het folie dicht en leg de pakketjes 10 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rougets la tapenade noire recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven