Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnsalade met veldsla recept
Tonijnsalade met veldsla recept

Tonijnsalade met veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tonijn in stukjes en grill ze kort bruin en gaar. Verwijder de korstjes van het brood en rooster het licht. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Snijd het brood in stukjes en leg het op de sla. Verdeel de tonijn erover. Halveer de tomaatjes en leg ze rond de vis. Besprenkel de olijfolie over het gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijnsalade met veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven