Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Victoriabaarsfilet met mosterdvinaigrette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180░ C.
Maak de mosterdvinaigrette : meng de olijfolie samen met de mosterd en het citroensap goed door elkaar.

Snijd de kersttomaatjes en de olijven in twee. Voeg deze dan samen met de kappertjes bij de mosterdvinaigrette.
De vis kruiden met peper en zout en in de ovenschaal leggen. Daarop de mosterdvinaigrette verdelen en in de oven op 180░ C, 10 Ó 15 minuten laten garen.

Ik serveer hierbij een smeu´ge puree.

Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit victoriabaarsfilet met mosterdvinaigrette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Victoriabaarsfilet met mosterdvinaigrette heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker recept.
    Annemieke gaf dit recept op 18 september 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven