Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel recept
Visschotel recept

Visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vis uitlekken. Schil de aardappels en kook deze. Daarna hier schijfjes van snijden. De ovenschaal invetten en oven voorverwarmen op 200 graden (heteluchtoven.

Ga de saus maken. Neem een pannentje en doe hierin: 2 teentjes knoflook, blikje tomaat, 8 zongedroogde tomaat gesneden, 2 eetlepels balsamico azijn, wat kruidenzout, beetje aromat, wat Italiaanse kruiden en de kappertjes (half potje) met een klein beetje sap toegevoegd. Laat de saus gedurende 15 minuten zachtjes koken.

Doe de aardappels in de schaal en wat knoflookolie er overheen. Dan leg je hier de vis op en daarna de saus toevoegen.

Gedurende 25 minuten in de heteluchtoven zetten van 200 graden, afgedekt met aluminiumfolie. Na deze 25 minuten de schaal nog 10 minuten in de oven laten staan maar dan zonder de folie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven