Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Visstukjes met een chipskorstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vis in kleine gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper. Gebruik niet te veel zout, want de chips om te paneren zijn ook zout.
Strooi de bloem op een bord. Klop de eieren los in een diep bord en strooi paneermeel op een derde bord. Verkruimel de chips met de handen en meng ze door het paneermeel. Haal de stukken vis een voor een door de bloem, schud de overtollige bloem eraf en haal ze door het ei. Wentel ze vervolgens door het paneermeel-chips mengsel. Druk goed aan zodat het paneermeel overal aan blijft plakken.
Verhit de olie in een ruime pan en bak de stukken vis in 4 minuten krokant en goudbruin. Keer ze halverwege. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Snijd de limoen in partjes en decoreer hier de vis mee.

Serveersuggesties

Lekker met limoenmayonaise (zie mijn recept).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visstukjes met een chipskorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven