Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jgransier
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 180 C.De groenten fijn snijden tot een gewenste grootte, het liefst een fijne Jullienne,ziet ook het mooist uit.
- Neem 4 stukken alluminiumfolie,zorg dat de stukken zo groot zijn dat de moten er makkelijk inpassen.
- Verdeel de groenten over de 4 stukken alluminiumfolie en maak in het midden een bedje.
- Plaats op het bedje van groenten de en leg op iedere moot een 1/2 schijfje .Schenk er nu een flinke scheut witte over.Neem nu de kruiden en meet met 3 vingers een beetje viskuiden af en verdeel die over de .Perpakket dus 3 vingers viskruiden.Als laatste ruim toevoegen en het pakket goed dichtvouwen zodat er geen lucht kan ontsnappen.Plaats nu de pakketjes in de voorverwarmde oven en laat ze ongeveer 10/15 min stomen afhankelijk van de grootte van de moot.Kook de gaar en verdeel er de over.
- Als de vis gaar is, een diep bord nemen een beetje in het midden leggen,ruim over de verdelen en dan de groente en vis uit het pakketje scheppen met een palletmes en midden op de plaatsen,afgarneren met een beetje citroencress of bieslook.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
-
Recept
Zalm op een bedje van tomaat430m
-
Recept
Tagliatelle verde met gerookte zalm425m
-
Recept
Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle430m
-
Recept
Zalm met tagliatelle in dillesaus415m
-
Recept
Pittige knoflook mosselen420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 118 kcal | 5% | 472 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |