Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met grof zeezout recept
Zalm met grof zeezout recept

Zalm met grof zeezout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de moten zalm aan de zijde met vel met grof zeezout, bak deze kant aan en laat ze ongeveer 18 minuten zonder deksel op een heel laag vuur garen. Was de asperges, snijd ze in plakjes en fruit deze in een dun laagje warme olie met de stukjes lente ui en de gehalveerde tomaatjes Blus af met een scheutje witte wijn, breng op smaak met zout en peper, voeg een beetje water toe en laat alles 7 minuten stoven. Maak af met fijngehakte peterselie en marjolein. Serveer de zalm met de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met grof zeezout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven