Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm papilotte recept
Zalm papilotte recept

Zalm papilotte


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Leg een vel aluminiumfolie van ongeveer 50 cm op het aanrecht. Kruid de zalm rondom en leg deze per moot in het midden. Vouw de 4 randen omhoog zodat er een soort bakje ontstaat. Giet een beetje olijfolie rondom de zalmmoot. Giet wat witte wijn rondom de zalmmoot. Leg bovenop de zalmmoot een klein handje soepkruiden. Draai alle 4 de zijden van het aluminiumfolie samen tot een punt. Plaats minimaal 30 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Ook heerlijk met andere soorten vis zoals tilapia, kabeljauw, pangasius en vele andere soorten vis. Het grote voordeel is dat de vis in de oven niet veranderd van smaak, of je hem nu 30 of 45 minuten laat liggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm papilotte recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven