Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abon Sapi  (gedroogd kruidig rundvlees) recept
Abon Sapi  (gedroogd kruidig rundvlees) recept

Abon Sapi (gedroogd kruidig rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water aan de kook in een soeppan. Laat daarin het rundvlees ongeveer 1 uur trekken totdat het vlees zacht geworden is.
Haal het vlees uit de pan en trek er draadjes van.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe tot een pasta.
Verhit de olie in een wok en bak de boemboe 2 minuten.
Voeg dan de draadjes vlees aan het mengsel toe en meng dit goed. Bak het mengsel totdat het droog is.
Breng het mengsel op smaak met de limoensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abon sapi (gedroogd kruidig rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven