Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beenham recept
Beenham recept

Beenham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klontje boter in de hapjespan laten smelten. Voeg en scheutje olijfolie toe. Beenham rondom kort aanbraden in de pan. Daarna op een laag vuurtje met de deksel half op de pan in ongeveer 55 minuten na laten garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Beenham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Een stuk vlees kan je nooit aanbraden met boter en olie samen Bij het verhitten van de olie verbrand de boter altijd Aanbraden in olie Het vuur lager zetten Op het laatst een stukje boter toevoe... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 19 november 2014 1 uit 5 sterren
  • Beenham groot graag nader preciseren. Hoe lang per gewichtseenheid.
    T.Labaar gaf dit recept op 17 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven