Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met kaas en ei recept
Biefstuk met kaas en ei recept

Biefstuk met kaas en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in stukjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Fruit in een scheutje olie.
Voeg de tomaten toe en laat de saus zachtjes koken tot het meeste vocht verdampt is.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de biefstuk in plakjes.
Roer de eieren los.
Rasp de kaas en roer dit door de eieren.
Verhit de boter in een koekenpan.
Haal de plakjes vlees eerst door de bloem, vervolgens door het ei en laat het rustig bakken (keer het vlees pas als het beslag gestold is).
Bestrooi met peper en serveer met de tomatensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met kaas en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven