Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry van rundergehakt recept
Curry van rundergehakt recept

Curry van rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het uitje. Pers de knoflook uit. Meng het gehakt met het ei, de paneermeel, de uisnippers en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper en vorm balletjes ter grootte van een walnoot. Wentel ze door de bloem. Verhit intussen de boter in een wok, laat uitbruisen en voeg de olie toe als de olie goed heet is. Roerbak dan de gehaktballetjes goudbruin in 3 minuten. Bak de kerrie even mee en voeg de bouillon en de crème fraîche toe. Breng het mengsel aan de kook en laat het ca. 2 minuten zachtjes pruttelen. Roer tenslotte de appelmoes erdoor en warm even mee. Serveer de curry in een warme schaal en bestrooi met peterselie. Geef er rijst, mangochutney en een gemengde salade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit curry van rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven