Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dikke lende omrolt met parmaham recept
Dikke lende omrolt met parmaham recept

Dikke lende omrolt met parmaham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng het zout, peper, paprikapoeder en kerrie goed met elkaar.
Snijd de dikke lende in 4 gelijke stukken.
Dikke lende droogdeppen en met het kruidenmengsel bestrooien.
In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en vlees op hoog vuur ca. 30 seconde per kant bruinbakken.
Op snijplank laten afkoelen.
In achtergebleven bakvet 1 eetlepel boter smelten.
Fond toevoegen en aanbaksels losroeren.
Jus in sauspan overdoen en in 15 minuten tot de helft laten inkoken.
Pittig op smaak brengen met zout en peper.
Om elk biefstukje 2 plakken parmaham wikkelen en naden aandrukken.
Vlees in ovenschaal leggen en met plasticfolie afgedekt in koelkast zetten.
Ook jus in koelkast zetten.
Voorbereide ingrediŽnten ruim voor diner uit koelkast halen.
Vlees in 7 minuten in oven rosť bakken.
Uit oven nemen en losjes afgedekt met aluminiumfolie laten rusten.
Oven voorverwarmen op 175 įC.
Jus aan de kook brengen en met garde 1 eetlepel boter erdoor kloppen.
Dikke lende over de warme borden verdelen en jus over vlees scheppen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dikke lende omrolt met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven