Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duiveltjes  vlees recept
Duiveltjes  vlees recept

Duiveltjes vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad het vlees tot goudbruin aan met een flinke mespunt peper. Voeg dan de gesnipperde uien toe en fruit deze even aan en aan. Doe er dan de ketjap, curry, azijn, suiker, knoflook, sambal, saté kruiden en de djahé bij met een beetje water. Maak het gaar in ruim een half uur. Voorkom aanbranden door regelmatig te roeren en of wat water toe te voegen. Als het vlees gaar is, maakt men het af met de pindakaas en naar smaak strooi bouillon en/of peper en zout. Lekker met rijst of brood. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duiveltjes vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duiveltjes vlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Vlees was lekker, maar veel te zout. Had geen extra zout en geen bouillonpoeder toegevoegd. Hoeveelheid Ketjap is te veel, naar mijn smaak. Ik heb pittige currysaus van Remia gebruikt. Is misschien oo... Lees reactie
    Anneke Aldendorff gaf dit recept op 15 juni 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven