Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde varkenssnede recept
Gemarineerde varkenssnede recept

Gemarineerde varkenssnede


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de marinade: Stoof de in stukjes gesneden ajuin en knoflook glazig in olijfolie Blus met sojasaus en voeg bruine suiker toe. Laat 1 minuut doorkoken. Voeg de ketchup toe en laat nog 1 minuut doorkoken tot je een stroperige massa krijgt. Smeer de varkenslapjes in met de marinade en bak ze in olijfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde varkenssnede recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven