Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde kalfsschenkels met honing recept
Gesmoorde kalfsschenkels met honing recept

Gesmoorde kalfsschenkels met honing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olijfolie in de braadpan en kleur hierin de kalfsschenkels goudbruin. Neem de kalfsschenkels uit de braadpan en bestrooi ze met zout en peper. Fruit de knoflook,wortel,ui,prei en tijm in de resterende olijfolie,zonder te kleuren. Voeg de kalfsschenkels en vleesbouillon toe en stoof het geheel,onder gesloten deksel en regelmatig met het stoofvocht bedruipend,in ongeveer 90 minuten zachtjes gaar. Neem de kalfsschenkels uit de braadpan,zeef het vocht,vermeng dit met honing en citroensap,wentel de kalfsschenkels door dit mengsel en plaats deze nog eens 15 minuten onder regelmatig bedruipen in een voorverwarmde oven van 180 graden. Stoof tegelijkertijd de bleekselderij in het resterende stoofvocht in de braadpan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gesmoorde kalfsschenkels met honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven