Lamsrack in honing tijmsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ricenpat
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden celsius, grill stand.
Smeer de lamsrack in met 1 eetlepel , zout, peper en en schuif hem in een braadslede in de voorverwarmde oven, ongeveer 10 tot 12 minuten.
Kook de vleesfond en de rode samen in, voeg daarna 3 eetlepels , de en de toe aan deze saus. - Zout en peper naar smaak toevoegen.
- Bind de saus door toe te voegen.
Snijd daarna het lamsrack, leg in braadslede en giet de saus erover. - Zet dit nog 2 tot 3 minuten in de oven (zelf bepalen hoe rood).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lamsrack met honing41u15m
-
Recept
Lamsrack met gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes41u
-
Recept
Lamsrack gemarineerd met verse kruiden430m
-
Recept
Lamsrack met groene olijven455m
-
Recept
Gehaktbrood/meatloaf met honing, appel en rozijnen455m
-
Recept
Honing-mosterd gebraad uit de oven41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 39 kcal | 1% | 156 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |