Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus recept
Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus recept

Gesmoorde rosbief met stroganoffsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze door de helft of in vieren. Pel en snipper de uien. Dep de rosbief eventueel droog en bestrooi met zout en peper. Verhit 2 eetlepels boter in een braadpan en bak aan in ca 10 minuten. Neem het vlees uit de pan. Bak de champignons krachtig aan in het hete braadvet. Neem uit de pan. Fruit de uien, blus ze af met de witte wijn en 400 milliliter water. Breng aan de kook en roer het bouillonblokje erd oorheen. Voeg de laurierblaadjes toe. Laat het vlees hierin afgedekt op laag tot middelhoog vuur ca. 2 uur en 30 minuten smoren. Snijd de augurken in fijne repen. Neem het vlees uit de fond en houd het warm. Doe de champgnons in de fond en breng aan de kook. Roer de bloem glad met 4 eetlepels water en bind de fond ermee. Verfijn de suas met de crème fraiche, voeg de augurken toe en breng de saus op smaak met peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gesmoorde rosbief met stroganoffsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven