Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaas recept
Gevulde varkenshaas recept

Gevulde varkenshaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kophaasjes rondom licht bruin bakken in ca. 7 min. dan meteen uit de pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Roomkaas, peterselie, uitgeperste knoflook en de creme fraiche door elkaar mixen en naar smaak zout en peper toevoegen. Oven voorverwarmen op 220 graden C. Haasjes over de lengte half insnijden en vullen met het roomkaasmengsel. Per haasje twee plakjes katenspek er omheen wikkelen en vast maken met cocktailprikkers. De gevulde haasjes in een ovenschaal leggen. De schaal met haasjes gedurende 15 min. in de oven doen. Na ca. 7 min. vocht afgieten en de haasjes omdraaien. Heerlijk voor het kerstdiner!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Heel erg bedankt voor dit heerlijke recept! Morgen gaan we onze ouders er mee verrassen, lijkt ons erg leuk! Bedankt! :)
    Marit en Elly gaf dit recept op 24 december 2015 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept allen doe ik er wat meer spek om! Bedankt
    Rob gaf dit recept op 11 november 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven