Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hamlapjes met perzikjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snijd hem in dunne partjes. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op.
Snijd de perziken in dunne partjes. Bestrooi het vlees met zout en peper en bestuif met bloem. Verhit de olie in een braadpan en bak de hamlapjes aan beide kanten bruin aan. Neem ze uit de pan. Fruit de ui 5 minuten in het bakvet. Bak de perziken 3 minuten op hoog vuur mee. Voeg de kaneel, de komijn en peper en zout naar smaak toe en schenk het sap erbij. Breng alles aan de kook en leg het vlees terug in de pan.
Laat het ca 20 minuten zachtjes gaar stoven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamlapjes met perzikjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven