Hot stuf

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vlees aan beide zijden met , , en bestrooien.
  2. uitpersen en op het vlees strijken, evenals de sambal.
    Vlees aanbraden in boter, flinke scheut en de erbij doen.
  3. Met het deksel op de pan enkele uren laten sudderen.
  4. Vlees regelmatig omdraaien.
  5. Wanneer het vlees gaar is, het valt dan uit elkaar, vlees uit de pan nemen en in stukken snijden.
  6. Nasiblok wellen volgens gebruiksaanwijzing op het pakje en toevoegen aan het vlees.
    In de tijd dat het vlees staat te sudderen, kan de saus worden bereid.
    Doe de in een pan, voeg al roerende de , kopje , scheut en de toe.
  7. Breng dit al roerende aan de kook.
  8. aanmaken met 1 kopje en toevoegen aan de saus.
  9. Als het vlees in stukken is gesneden, kan de saus erbij gedaan worden evenals het vleesnat/jus.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bloem
  • ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in vloeibare boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
276 kcal
13%1104 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hot stuf