Sweet hot spareribs
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van co
- 2 reviews
Bereidingswijze
- Meng de ingrediënten voor de marinade en smeer de ribben hier goed mee in.
- Laat de ribben minimaal een halve dag marineren.
- Op een zacht vuurtje de ribben aanbraden en vervolgens 1 kopje water toevoegen.
- Laat dit een half uur zachtjes sudderen.
- Giet de nog resterende marinade over de gebraden ribben.
- En dan op de BBQ of onder de grill mooi donker roodbruin roosteren.
- Serveer de spare ribs met : - frites of stokbrood of aardappelsalade - gemengde salade of koolsla - Sauzen naar keuze en/of kruidenboter
Ook lekker om te maken
-
Recept
Orientaalse spareribs415m
-
Recept
Spareribs met abrikozen41u40m
-
Recept
Spareribs / Krabbetjes á la Sylvie41u30m
-
Recept
Spareribs41u30m
-
Recept
Hot stuf44u45m
-
Recept
Gemarineerde spareribs 247u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal oelek kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Sweet hot spareribs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 66 kcal | 3% | 264 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |