Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfsstoofpot la Bordelaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de doorregen kalfslappen in grove stukken. Verwarm de helft van de boter in een braadpan en kleur hierin het kalfsvlees. Neem het kalfsvlees uit de pan, bestrooi het met zout en peper en houd het warm. Fruit in de overgebleven braadboter de tijm en de knoflook, zonder te kleuren. Blus af met rode wijn, voeg het kalfsvlees en het laurierblad toe en stoof het geheel 60 minuten, onder gesloten deksel. Verwarm de resterende boter in een pan met anti-aanbaklaag, fruit hierin de sjalotten en worteltjes en voeg ze aan het kalfsvlees toe. Maak de Spaanse saus volgens de verpakking, voeg dit ook aan het kalfsvlees toe, vermeng alles goed met elkaar en stoof het geheel, onder gesloten deksel, nog 30 minuten zachtjes gaar. Verwijder het laurierblad en de tijm en breng met zout en peper op smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsstoofpot la bordelaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven