Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet in pittige perziksaus recept
Kalkoenfilet in pittige perziksaus recept

Kalkoenfilet in pittige perziksaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in reepjes. Kruid het met peper en zout. Verhit de olie in de pan en roerbak het vlees snel bruin. Snipper de ui en voeg deze bij het vlees. Voeg de tomaten, bouillonpoeder en gember toe. Sambal naar smaak erbij doen. Een beetje sap van de perziken toevoegen. Laat 10 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg op het laatst de perzikschijfjes toe. Serveer met rijst en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet in pittige perziksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kalkoenfilet in pittige perziksaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Juist klaargemaakt. En beetje meer ui gebruikt. Gember in powder gebruikt en ook coriander Heerlijk is dit. Thanks
    Dado gaf dit recept op 10 maart 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven