Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes recept
Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes recept

Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Was de asperges en snijd de houtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukken. Maak de peultjes schoon. Was de tomaatjes. Boen de citroen af met heet water en droog hem. Rasp de schil er fijn af en pers de citroen uit.
Kook de asperges en de peultjes afgedekt in ca. 5 minuten in 750 milliliter water met zout. Neem uit de pan en bewaar het kookvocht.
Dep het vlees droog en snijd hem in reepjes.
Verhit de olie in een pan en bak het vlees al omscheppend op hoog vuur.
Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan.
Fruit de ui en de tomaatjes in het bakvet en voeg de geraspte citroenschil toe.
Bestrooi met bloem en bak kort mee. Voeg 500 milliliter kookvocht en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper, wat suiker en 2-3 eetlepels citroensap.
Voeg het vlees en de groenten toe en verwarm het geheel nog goed door. Breng nogmaals op smaak met zout en bestrooi met de peper.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoenschnitzels met asperges en peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven