Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade in ketjapmarinade recept
Karbonade in ketjapmarinade recept

Karbonade in ketjapmarinade


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


In schaal marinade roeren van ketjap, suiker en citroensap. Ui zeer fijn snipperen en door de marinade mengen. Karbonades door marinade wentelen en smaken. 30 minuten laten intrekken. Regelmatig keren. Ovengrill voorverwarmen of grillpan verhitten. Karbonades uit de marinade halen en in 20 minuten bruin en gaar roosteren. ( Aanbraden van karbonades gebeurt op hoog vuur zodat het vlees mooi bruin kleurt. Draai het vuur lager en laat de karbonades in 15- 20 minuten gaar worden. Draai ze regelmatig om.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonade in ketjapmarinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven