Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenbil met jagersaus en puree recept
Kippenbil met jagersaus en puree recept

Kippenbil met jagersaus en puree


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de ui en de champignons schoon. Versnijd de groenten fijn. Kook de aardappelen. Stoof de ui. Bak hierin het spek aan. Haal ui en spek eruit en braad de kippenbil in dezelfde vetstof. Na 40 minuten de kippenbil eruit halen. Stoof er de champignons in. Voeg ui en spek toe. Voeg rode wijn en tomatenpuree toe. Laat inkoken met laurierblad. Pureer de aardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenbil met jagersaus en puree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven