Kruidig gehaktpannetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en verdeel hem in kleine roosjes.
    Schil de stam van de en snijd hem in plakken
    Schrap de , was ze en snijd ze in kleine blokjes.
    Maak de schoon houd het donkergroene deel apart en snijd de overige lente-ui in ringen.
  2. Pel en snipper de knoflook.
  3. Snijd het in repen.
    Verhit 1 eetlepel olie in een grote aan.
  4. Bak het er krokant in.
    Voeg het gehakt toe en bak het rul.
    Bak de wortel, de lente-ui en de knoflook kort mee.
    Voeg het en de toe en bak ze kort mee.
    Voeg de inclusief het sap en 1 liter water toe.
    Druk de wat kleiner.
  5. Breng het geheel aan de kook.
  6. Roer het bouillonblokje erdoorheen.
  7. Breng op smaak met en , en gedroogde .
  8. Kook ze ca. 10 minuten op laag vuur.
  9. Voeg de broccoliroosjes en de stronk toe en kook 5-7 minuten verder
    Snijd intussen de in blokjes.
  10. Verhit 5-6 eetlepels olie portiegewijs in een grote pan.
    Bak de ciabattablokjes in 2 porties rondom goudbruin.
    Breng het gehaktpannetje goed op smaak met en .
    Snijd de overige lente-ui schuin in ringen.
  11. Bestrooi het gehaktpannetje met de croutons, de lente-ui en eventueel verse .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
665 kcal
33%3990 kcal
Vetten
82 g.
117%492 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kruidig gehaktpannetje