Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsschotel met venkel recept
Lamsschotel met venkel recept

Lamsschotel met venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de venkel knol schoon en snijd deze in stukjes.
Kook de venkel in een pan met weinig water en wat zout voor 5 minuten beetgaar.
Giet de venkel af en vang 1 deciliter vocht op.
Snijd het vlees in blokjes van 3 x 3 cm.
Bestrooi het vlees met peper, zout , paprikapoeder en knolookpoeder.
Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
Schep de ui er door en bak alles 4 minuten.
Voeg de tomaatstukjes met vocht en zout en peper naar smaak toe.
Laat het vlees met een deksel op de pan 30 minuten zachtjes sudderen.
Schep de venkel en het opgevangen vocht door het vlees.
Laat de vleesschotel nog 1 5 minuten sudderen tot het vlees zacht is
Lekker met pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsschotel met venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven