Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ossenhaassalade recept
Ossenhaassalade recept

Ossenhaassalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin. Doe de sojasaus, rode wijn en rietsuiker in een pan en kook dit in tot de helft. Haal de pan van het vuur en roer de geroosterde sesamzaadjes door de siroop. Hak de koriander fijn. Verwarm de oven voor op 65C. Bereiding: Bestrooi de ossenhaas met zout en wrijf hem in met 2 eetlepels sojaolie. Bak de rosbief op hoog vuur rondom bruin. Kwast de rosbief in met de marinade. Prik de kernthermometer in de rosbief en schuif hem op een bakplaat in de oven, totdat een kerntemperatuur bereikt is van 60C. Vermeng de wasabi met de yoghurt en maak het op smaak met zout. Roer de gehakte koriander er op het laatste moment door. Snij de ossenhaas in dunne plakken en serveer met de wasabi-yoghurt op de Thaise salade.

Allergenen Informatie

Voor dit ossenhaassalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven