Ossenhaassalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ossenhaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Rooster het in een droge koekenpan goudbruin.
- Doe de , rode en in een pan en kook dit in tot de helft.
- Haal de pan van het vuur en roer de geroosterde sesamzaadjes door de siroop.
- Hak de fijn.
- Verwarm de oven voor op 65°C.
- Bereiding:
- Bestrooi de met en wrijf hem in met 2 eetlepels sojaolie.
- Bak de rosbief op hoog vuur rondom bruin.
- Kwast de rosbief in met de marinade.
- Prik de kernthermometer in de rosbief en schuif hem op een bakplaat in de oven, totdat een kerntemperatuur bereikt is van 60°C.
- Vermeng de wasabi met de en maak het op smaak met .
- Roer de gehakte er op het laatste moment door.
- Snij de in dunne plakken en serveer met de wasabi- op de Thaise salade.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 95 kcal | 4% | 380 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |