Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse draadjesvlees recept
Ouderwetse draadjesvlees recept

Ouderwetse draadjesvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met de kruiden van Silvo voor rundvlees, lekker inwrijven aan beide zijden. 0,5 pakje croma in de pan laten smelten, daarna vlees dichtschroeien en om en om keren op een middelmatig vuurtje. Ui, knoflook, tomaat grof snijden en in de ui 2 kruidnageltjes steken (vergeet ze er niet uit te halen aan het eind van de bereiding!) IngrediŽnten bij het vlees doen, smeltjus toevoegen en beetje laten smelten , daarna water toevoegen zodat het vlees lekker los komt te liggen en goed de ruimte heeft om te garen en sudderen. Suiker, mosterd toevoegen en op het kleinste gaspitje zetten en laten sudderen tot het helemaal zacht is geworden gemiddelt duurt het bij mij zo'n 2 a 3 uur voor het echt lekker zacht is en eerder 3 uur dan 2 uur dus geduld is wel vereist in dit geval.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ouderwetse draadjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ouderwetse draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.4 / 10 in 5 recensies

  • Hierdie rafelvleis resep is net waarna ek gesoek het. Daar is bestanddele in wat ek nie vantevore aan gedink het nie, en dit kan net die eindproduk verbeter. Baie dankie!
    Dr. Gustav Barnard gaf dit recept op 22 mei 2016 4 uit 5 sterren
  • Super echt een lekker recept! Zonder smeltjus! Verkopen ze helaas niet in heel veel supermarkten.
    Gio gaf dit recept op 4 oktober 2013 4 uit 5 sterren
  • Recept klinkt supergoed en iedereen zegt dat het al zo lekker ruikt, het staat pas 10 min. op en we krijgen nu al trek. Heb aceto balsamico gebruikt (azijn). Hopelijk smaakt het straks (0ver 3 uur) h... Lees reactie
    Gina gaf dit recept op 15 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Erg goed recept maar iets duidelijkere hoeveelheden zouden handig zijn geweest.
    Anna gaf dit recept op 14 januari 2012 3 uit 5 sterren
  • Neem bieflappen. Peper/zout op beide kanten. Aan een kant insmeren met mosterd. In braadpan: roomboter goed bruin laten worden. Vlees toevoegen en om en om dichtschroeien. Bouillonblokje toevoegen, ho... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 21 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven