Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilaf recept
Pilaf recept

Pilaf


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kip in stukjes snijden en in een schaaltje doen. Daarover zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder, tabasco, worchestersaus, ketjap, sambal en een teentje knoflook strooien. Uien schoonmaken, perziken uit laten lekken, vlees braden. Dan de uien toevoegen, omscheppen en bakken. Dan de tomatenpuree en het perzikensap erbij voegen. Dit 30 40 minuten laten pruttelen. Vlak voor het opdienen de perziken in stukjes snijden en toevoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit pilaf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven