Turkse pilaf
- Herkomst Turkije
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van michyskitchen
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Bak het gehakt rul in 2 eetlepels en voeg en toe.
- Pel de en en snipper deze.
- Schrap de en snijd deze in dunne plakjes.
- Snijd de in blokjes van 1 cm.
- Bereidingswijze:
- Verhit de rest van de olie en fruit hierin de en knoflook 1 minuut en voeg wortel, , sperziebonen, kaneel- en toe.
- Roerbak 4 minuten.
- Roer de en door het groentemengsel en laat dit afgedekt nog 10 minuten garen.
- Schep de gare en het gehakt erdoor.
- Serveer het gerecht bestrooid met peterselie.
- Serveertips:
- Vervang eventueel door doperwten of tuinbonen
Ook lekker om te maken
-
Recept
Turkse stoofpot41u15m
-
Recept
Pilaf41u
-
Recept
Turkse lamsragout445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1418 kcal | 70% | 5672 kcal |
Vetten | 107 g. | 153% | 428 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 77 g. | 29% | 308 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |