Reebiefstuk in bladerdeegjasje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Borstel de schoon en snijd deze in stukken.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze zeer fijn.
    Spoel de schoon en hak deze fijn.
    Biefstukjes inwrijven met en zout.
    In een koekenpan 50 gram verhitten en het vlees in ca. 1 minuut rondom bruin bakken.
    Uit de pan nemen en laten afkoelen.
    uitspreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien.
    Bakplaat invetten met de rest van de .
    In de bakboter de en de 5 minuten bakken tot al het vocht verdampt is.
    Voeg de toe en bak het geheel nog 1 minuutje.
    en toevoegen.
    Op hoog vuur ca. 2 minuten inkoken.
    Pan van het vuur nemen.
    Voeg de toe en schep het geheel door elkaar.
    In een kom 2 en de paté tot een papje mengen en door het champignon-sjalottenmengsel roeren.
    Aanrecht bestuiven met .
    Vier plakjes naast elkaar leggen en op elk plakje deeg een stukje vlees leggen.
    Champignonmengsel erover verdelen.
    Afdekken met een ander plakje .
    Rondom het vlees het deeg met een beetje koud water aan elkaar drukken.
    zo bijsnijden dat het rondjes worden.
    Bovenkant met losgeklopt laatste eierdooier bestrijken.
    Tot gebruik in de koelkast bewaren.
    Oven voorverwarmen op 220 graden celsius en de bladerdeegpakjes op de bakplaat leggen in het midden van de oven.
    De pakketjes in ca. 20 minuten goudbruin bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
164 kcal
8%656 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Reebiefstuk in bladerdeegjasje