Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rendang Puti Bungsu recept
Rendang Puti Bungsu recept

Rendang Puti Bungsu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel een boemboe van pepers, knoflook, sjalot, koenjit, kaneel, djinten, ketoembar, sereh, kardamom, asemwater en djeroekpoeroetblad en wrijf hier het vlees mee in. Laat het 30 minuten intrekken en bak daarna het vlees even op in wat olie. Blus met santen en zet het vuur laag. Kook het vlees gaar en de saus in. Het geheel moet een vrij droge, gare massa worden. Lekker bij witte rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit rendang puti bungsu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven